Over ons

U bent hier: Home / Over ons

Over ons

Albert Heijn van Etten is een Albert Heijn franchise vestiging. Franchise betekent dat de winkel de formule van Albert Heijn gebruikt, wij hebben bijvoorbeeld dezelfde AH producten en bonus aanbiedingen. Het verschil is dat de winkel niet aangestuurd wordt door Albert Heijn zelf maar door ondernemers. Bij Albert Heijn van Etten zijn dat; Teun en Mattie van Etten. Albert Heijn van Etten heeft dus alle voordelen van Albert Heijn maar dus ook een aantal extra’s.
Bij Albert Heijn van Etten is het assortiment uitgebreid met een aantal lokale producten zoals ‘Blokzijler Brok’, ‘Weerribben Zuivel’, ‘Weidenaar droge worst’ en ‘Gulden Krakeling koeken’.

Albert Heijn van Etten is een familiebedrijf. Jan en Martin, zonen van Teun en Mattie, werken ook in de Albert Heijn. Daarnaast is Lisa Beute, vriendin van Martin, ook werkzaam in onze Albert Heijn. Dit zorgt voor een huiselijke sfeer in de winkel. Dit geeft de klant het gevoel dat ze zich ‘thuis’ voelen.

Hoe het is begonnen

In 1984 zijn wij (Teun en Mattie van Etten) begonnen met een supermarkt in Wartena (Friesland) met als formule de ‘Vivo’. In 1994 hebben wij in Steenwijk de C1000 in de Oostermeenthe overgenomen. Na een grote verbouwing zijn wij in 2013 overgegaan naar de ‘Albert Heijn’ formule.

Onze visie

Het alledaagse betaalbaar, het bijzondere bereikbaar

Wij vinden de klant erg belangrijk, naast de lage prijs en goede kwaliteit van onze producten, willen wij dat de klant met een goed gevoel naar huis gaat.

Ons team