Onze voordelen

U bent hier: Home / Onze voordelen

Wekelijks staan we 86 uur voor u klaar om ervoor te zorgen dat u uw boodschappen zoveel mogelijk kunt doen op momenten dat het u uitkomt. Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte welkom tussen 8:00 en 21:00 uur. Op zondag zijn wij open tussen 10:00 en 20:00 uur. Wij zijn 365 dagen per jaar geopend.

 

Wanneer u onze supermarkt met de auto bezoekt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid voor en naast onze winkel. Er zijn twee  parkeerplaatsen voor mindervaliden. En komt u met de fiets, dan zijn we ook uitstekend bereikbaar!

Wanneer u bij ons uw boodschappen doet, zorgen wij ervoor dat u niet lang aan de kassa hoeft te wachten. ‘Drie in de rij’ betekent bij ons ‘een kassa erbij’. U hoeft dus nooit lang te wachten.

Personeel_AH_van_ Etten_Steenwijk_004

Heeft u een wens, een klacht of wenst u een bestelling te plaatsen? Dat kan via een van de teamleiders of bij de servicebalie. U kunt ook gebruik maken van het opmerkingenbord bij de koffietafel.

Uw mening telt!
Bent u tevreden? Vertel het een ander.
Bent u ontevreden? Vertel het ons.

Albert Heijn van Etten is bijzonder betrokken bij Steenwijk en zijn omgeving. Wij sponsoren lokale clubs zoals voetbalverenigingen Olde Veste en V.V. Steenwijk maar ook volleybalvereniging Steevast en Mixed Hockey Club Steenwijk! Wij werken nauw samen met veel lokale partners en leveranciers. Hoewel veel van de AH-producten landelijk te krijgen zijn, bieden we waar mogelijk ook lokaal vervaardigde producten en organiseren we heel regelmatig lokale acties.

Personeel_AH_van_ Etten_Steenwijk_057

Wij vinden dat een supermarkt ook een plek moet zijn waar plaatsgenoten elkaar kunnen ontmoeten en een gezellig praatje kunnen maken. De koffietafel – met altijd een krant – in onze winkel biedt daar bij uitstek gelegenheid voor.

 

Personeel_AH_van_ Etten_Steenwijk_055

Ook de kleintjes hebben onze aandacht. Speciaal voor hen is er elke derde woensdag van de maand een kindermiddag. De kindermiddagen hebben elke keer een wisselend thema.

Personeel_AH_van_ Etten_Steenwijk_023

Uitstekende producten, volop keuzemogelijkheden en aantrekkelijk van prijs. Dat is samengevat de visie die we daarbij hebben. Dagelijks zijn we hard in de weer om ervoor te zorgen dat u vindt wat u zoekt. Daarnaast brengen wij u graag op ideeën. Heeft u een idee om ons assortiment (nog) completer te maken? Wij horen het graag!

Personeel_AH_van_ Etten_Steenwijk_018

Kunt u iets niet vinden? We lopen graag even met u mee! En heeft u een vraag over een product? Het doet ons plezier u daarbij te helpen. Vraag ons gerust wanneer u hulp wenst bij bijvoorbeeld het inpakken.

Uw mening telt!
Bent u tevreden? Vertel het een ander.
Bent u ontevreden? Vertel het ons.

Personeel_AH_van_ Etten_Steenwijk_051

We zorgen er voor dat u dik tevreden bent en graag bij ons winkelt. En we zorgen er ook voor dat onze winkel niet alleen aantrekkelijk is voor u als volwassen klant, maar ook de kleintjes krijgen in onze winkel speciale aandacht. De kindermiddag die we elke derde woensdag van de maand voor hen in petto hebben, zorgt er vast voor dat ze graag meekomen wanneer u bij ons winkelt.

Albert Heijn van Etten maakt het winkelen extra aantrekkelijk door de vele aanbiedingen. En mocht een van deze actieartikelen eens uitverkocht zijn: dan laten we u niet in de kou staan. U ontvangt een tegoedbon en kunt zodra het artikel weer binnen is alsnog profiteren van het voordeel*. Ons enthousiasme houdt niet op bij de artikelen in onze schappen.

Albert Heijn van Etten organiseert regelmatig bijzondere acties. Bijzonder omdat ze een speciaal voordeel geven – bijvoorbeeld onze spaaracties – of om u een extra plezier te doen. Denkt u maar aan onze lokale voetbalplaatjes en dierenplaatjes actie, die zo’n enorm succes waren. En aan de Facebook en Twitteracties waaraan velen met plezier deelnemen.

* geldt niet voor op=op aanbiedingen

De Gall & Gall gemak betreft een kleine slijterij waarin alle sterke dranken en champagne te koop zijn, maar geen bier, wijn of fris. Het assortiment overlapt niet met wat er in de supermarkt te koop is. Verder worden klanten in de Gall & Gall bediend door onze eigen medewerkers.

Personeel_AH_van_ Etten_Steenwijk_048

Bij Albert Heijn van Etten kunt u gratis statafels lenen voor als u bijvoorbeeld een feestje heeft, handig toch? U kunt de statafels bij de servicebalie reserveren!

AH-Steenwijk-bartafel-poster79x109cm-2x_03