U bent hier: Home / Nieuws / Exclusief verkrijgbaar: De Hackit

Exclusief verkrijgbaar: De Hackit

Datum: 20 februari 2018

Meest populaire keukentool uit Noorwegen nu exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn van Etten!

De Hackit, een Noorse uitvinding van Vegard Ertvaag, is een nieuwe keukentool die in al zijn eenvoud heel innovatief en veelzijdig is. Perfect om gehakt mee te rullen in de pan, zonder dat de pan beschadigd. Door zijn speciale vorm blijft het gehakt lekker mals en goed van smaak en structuur. Ook om aardappels, groente en fruit te hakken of stampen is de Hackit ideaal.

Vooralsnog exclusief verkrijgbaar in onze winkel voor een speciale introductieprijs van € 6,95.

Het succes in Noorwegen is volledig te danken aan de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van de Hackit. Je kunt met deze ene keukentool zoveel verschillende ingrediënten hakken, mixen en stampen: van stamppot tot vruchtenjam, van gehakt tot guacamole en van beslag tot appelmoes. Ook onder ouderen en kleine kinderen is de Hackit heel populair want hij is veilig in gebruik, ligt heel makkelijk in de hand en is eenvoudig schoon te maken onder de kraan of in de afwasmachine. Wat het extra leuk maakt is dat de Hackit verkrijgbaar is in 4 verschillende kleuren.

De Noorse topkok Erling Sundal is in Noorwegen nauw betrokken bij de introductie van de Hackit. “De Hackit is een must in iedere keuken. Het is nu stamppottijd, dan is de Hackit echt een uitkomst. Niet voor niets heeft 1 op de 4 huishoudens in Noorwegen er een in huis. We kijken ernaar uit om ook Nederland kennis te laten maken met de Hackit