Adverteren

U bent hier: Home / Adverteren

Albert Heijn van Etten beschikt over tv-schermen met informatie voor het winkelend publiek. Deze schermen worden ook wel ‘wachtverzachters’ voor onze klanten genoemd.

Content
Op de schermen wordt verschillende informatie (content) vertoond. Er verschijnen onder andere actie informatie, aankomende evenementen en advertenties van diverse (lokale) bedrijven.

Adverteren
Wilt u meer naamsbekendheid creëren? Een nieuw product onder de aandacht brengen? Of uw acties aanprijzen? Dan is de narrowcasting van Albert Heijn van Etten iets voor uw bedrijf. Per maand bezoeken ruim 40.000 klanten onze winkel, dus een groot bereik is één ding dat zeker is.

Advertentiekosten
Voor het tonen van uw advertentie (max. 15 seconden) kunt u een offerte opvragen via adverteren@ahvanetten.nl. Voor deze prijs is uw bedrijf een maand lang, zeven dagen per week, meerdere keren per uur te zien op onze tv-scherm bij de kassa. Exclusiviteit afkopen is ook een optie. U bent dan de enige adverteerder uit uw branche. Hiervoor rekenen wij een meerprijs. Om diverse redenen is het niet mogelijk om geluid af te spelen bij de advertenties.

Meer informatie
Heeft u vragen? Wilt u een maand reserveren? Of heeft u geen advertentie op de plank liggen? Neem dan contact met ons op via adverteren@ahvanetten.nl. Wij voorzien u graag van advies.